TRAFIKKSKOLE I BERGEN

Om oss

Ta kontakt med oss i dag!

Om oss

Os / Byens Trafikkskole AS

Os / Byens Trafikkskole er en sammenslåing av to veletablerte trafikkskoler, en i Bjørnafjorden Kommune og en i Bergen Kommune. Os / Byens Trafikkskole har sitt kontor i Brugata 6, 5200 Os. Vi har også et avdelingskontor i Kong Oscarsgate 23, 5017 Bergen.

Vi har undervisningsrom på begge kontorene.

Vår trafikkskole er godkjent og autorisert av Statens vegvesen som betyr at ledelsen oppfyller kravene for å drive skole, og at alle lærere har solid pedagogisk utdannelse.

Vi garanterer at du som elev alltid får en god og sikker opplæring. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisnings-prinsipper til alle våre elever. Det er du som elev som skal være i fokus gjennom hele opplæringen hos oss.

Vår skole er svært opptatt av å levere høyt faglig nivå på all undervisning, og alle våre trafikklærere er til enhver tid faglig oppdatert. Undervisningen følger forskrifter utgitt av Vegdirektoratet og er godkjent av Statens vegvesen.

Vi streber etter en lavere strykprosent enn snittet for bransjen.

Har du en bestemt trafikklærer du ønsker å kjøre med, får du selvsagt det! Hvis ikke får du tildelt en av våre trafikklærere som har ledig tid.

Vi ser frem til å få deg som elev og til å hjelpe deg på veien mot førerkortet!

VÅRE ANSATTE

Rolf Flatholm
Daglig leder / trafikklærer
Charlotte F. Hagesæter
Trafikklærer
Fredrik L. Flatholm
Faglig leder / Trafikklærer
Arve Oldereide
Trafikklærer

Send e-post

post@byenstrafikkskole.no

Adresse

Brugata 6, 5200 Os
Kong Oscars gate 23, 5017 Bergen

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Os Trafikkskolesenter og Byens Trafikkskole

er nå Os/Byens Trafikkskole